Pasterizátory P 50 až 1000

Pasterizátory sú univerzálne zariadenia ktoré sa používajú pre pasterizáciu mlieka a jeho tepelnú premenu na mliečne výrobky, ako sú napr. pasterizované mlieko, syr, jogurt, tvaroh, smotana …
Umožňujú tepelné spracovanie mlieka, pri teplote v rozmedzí medzi 3 ° C a 100 ° C

Výhody:

  • dlhšia životnosťlaserom zváraný vodný plášť vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele W.Nr.1.4301 / 1.4404 (AISI 304/316)
  • Znížená spotreba energie
  • Energeticky úsporná konštrukcia – v systéme trojdielne izolovaného kotla má ohrievaná a chladená voda veľmi malý objem a predstavuje len 3-6% užitočného objemu kotla. Energia pre ohrev a chladenie je odovzdávaná priamo cez plášť kotla a dno kotla
  • Spotreba energie sa zníži – použitím obehového čerpadla, ktoré umožňuje rýchlejšiu výmenu energie medzi vodou a mliekom
  • môžete ohrievať – rôznymi druhmi dostupnej energie na ohrev: elektrina, teplá voda z kotolne, solárna energia, tepelné čerpadlá
  • môžete chladiť – vodou z potrubia alebo kolektora, alebo s ľadovou vodou. Použitie chladenej vody tiež znižuje spotrebu vody a dobu chladenia
  • Automatická regulácia tepelného procesu – s použitím riadiacej jednotky, na ktorej môžeme nastaviť, zmeniť a ukladať všetky parametre procesov ohrevu a chladenia.
  • ľahké čistenielesklé vnútro kotla (prémium)
  • Pokročilá kontrola tepelných procesov – sužívateľsky príjemnou farebnou dotykovou obrazovkouMC1 regulátorom (prémium)
  • Ďalej uľahčí prácu a rozšíri použiteľnosť zariadenia so širokou škálou príslušenstva (rôzne nosiče, zdvíhacie zariadenie , automatizácia prevádzky, teplotné záznamníky, regulácia rýchlosti miešadla, rôzny typ miešadiel, ..)

Pridajte hodnotu Vášmu mlieku !

Stiahnite si brožúru 

Comments are closed.